- Josep Ferrer, Josep M.Puig, Xavier Bernà i Pilar Vilà com a vocals
- Panta Gomez com a tresorer
- Narcís Mundet com a secretari
- Robert Mundet com a vicepresident i
- Quim Cadanet com a president.
- Sopar de la fira de Santa Tecla.
- Xerrades gastronòmiques (S.Garcia Arbós, Jaume Coll, Joan Roca, Pere Tàpies, Cuineres de Sils..)
- Tast de vins i caves i presentacions de bodegues
- Vermut de Festa Major
- Curs de Pastisseria
- Cursos de cuina
- Participació en els tastets de la Fira de la caça i mostra gastronòmica
- Col.laboració campanyes de cuina dels restaurants de Cassà i Llagostera
- Participació en la diada de les entitats i botiga al carrer
- Esmorzar popular
- Sortides gastronòmiques
Evidentment intentarem conservar i si cal potenciar totes aquestes activitats, alhora que ens agradaria la implicació de més gent per poder portar a terme nous projectes o la creació d’unes seccions que puguin desenvolupar diferents activitats com recerca gastronòmica, xerrades, cuina local amb demostració de com fer un plat, contacte amb els restauradors, xarcuters, flequers i botigues per promocionar la gastronomia de casa nostra. Un cop passades aquestes festes ens posarem de nou en contacte amb tots els interessats per poder començar a posar en marxa tots aquests nous projectes.La presentació de l’entitat gastronòmica Cassanenca, ja anar acompanyada d’una xerrada, cata i presentació del vins del Celler Espelt amb D.O.Empordà a càrrec del seu director general Xavier Cepero, que es va acompanyar d’una degustació de productes de casa nostra, on hem de destacar una coca de recapte,elaboració especial d’en Jordi Reverter. No cal dir que la presentació va ser tot un èxit i evidentment les portes estan obertes a tothom qui estigui interessat.En nom de tots els membres que formem part de l’Entitat Gastronòmica Cassanenca us desitgem que passeu unes molt bones festes.